Företag, Brf och fastighetsbolag

Errixon Takvårds fastighets tjänster

Välkommen till Errixon Takvård

Optimera Takets Livslängd med Errixon Takvård – Ett Helhetsgrepp för Din Bostadsrättsförening Ett välskött tak är avgörande för att säkerställa långvarig trygghet och bekvämlighet för din bostadsrättsförening. Genom att samarbeta med Errixon takvård kan ni vara säkra på att ert tak får den uppmärksamhet det förtjänar, med ett omfattande och professionellt underhållsprogram.

Vårt Helhetsgrepp: 

1.Underhållsplan och Årlig Inspektion: Vi inleder samarbetet med att skapa en detaljerad underhållsplan för ert tak. Årligen genomför vi en noggrann inspektion där vi tömmer hängrännor, städar taket, justerar takpannor och ersätter eventuella trasiga takpannor.

2.Förebyggande Mot Påväxt: Genom regelbunden behandling håller vi era tak långsiktigt fria från mossa, alger och lavar, vilket minimerar risken för problem relaterade till bristande tillsyn och underhåll.

3.Riskminimering och Långsiktig Hållbarhet: Vi går upp på era tak minst en gång om året för att kontrollera funktion, dokumentera och åtgärda eventuella brister. Vår målsättning är att säkerställa era åtaganden och förlänga takens livslängd.

4.Garanti för Ett Problemfritt Tak: Vår första insats inkluderar en omfattande översyn tillsammans med  er fastighets förvaltare. Efter att brister åtgärdats och dokumenterats samt en komplett takbehandling genomförts, ger vi er vårt löfte om ett garanterat problemfritt tak.

Errixon takvård, försäkrar att ditt tak bibehåller optimalt skick. Årliga översyner och åtgärder för att bevara takens funktion och förhindra påväxt följer en noggrant upprättad plan. Detta skapar en ökad trygghet för din bostadsrättsförening, Företag eller BRF och ger styrelsens medlemmar ett ansvarsområde mindre att oroa sig för.

För en långsiktig och bekymmersfri lösning för ert tak, lita på Errixon takvård. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan skräddarsy en lösning för just er fastighet.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa och skräddarsydda lösningar för att förbättra och skydda ditt bostadsområde.

Altaner är en viktig del av bostadsrättsföreningar och behöver regelbunden vård för att hålla sig i optimalt skick. Våra altanbehandlingar innefattar rengöring, reparation och skyddande beläggningar för att förlänga livslängden och bibehålla estetiken. Vi använder oss av moderna tekniker och material för att säkerställa långvariga resultat och ett vackert utseende.

Tak är en annan central komponent på fastigheten, och vår expertis sträcker sig till takbehandlingar som inkluderar rengöring, reparation och applicering av vädertåliga beläggningar. Genom att skydda taket mot väder och vind kan vi förhindra läckage och andra skador, vilket i sin tur bidrar till att förlänga takets livslängd och minimera underhållskostnader. Fasader spelar en avgörande roll för helhetsintrycket av fastigheten men även för fasadens välmående. En dålig fasad kan innebära dyra reparationer, tråkigt estetisk utseende och som lätt hade kunnat undvikas med kontinuerliga fasad behandlingar.

Vi förstår att varje fastighet  har unika behov och krav. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar och arbetar nära våra kunder för att säkerställa att vårt arbete möter deras förväntningar och behov. Med vårt engagemang för kvalitet och professionalism strävar vi efter att bli det självklara valet för altan-, tak- och fasadbehandlingar för bostadsrättsföreningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som skyddar och förbättrar din bostadsrättsförening på bästa möjliga sätt

Rulla till toppen